Privacy verklaring

PRIVACYVERKLARING

 

1.      ELMP Finance B.V., gevestigd aan Kennedylaan 54 te 5051 XH Goirle, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: www.elmp.nl Kennedylaan 54 5051 XH Goirle T +31(0)13 543 3480. Erik van der Meeren is de Functionaris Gegevensbescherming van ELMP Finance B.V. Hij is te bereiken via info@elmp.nl

 

2.      Persoonsgegevens die wij verwerken
ELMP Finance B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

a.      Voor- en achternaam
b.      Geslacht
c.      Geboortedatum
d.      Geboorteplaats
e.      Adresgegevens
f.      Telefoonnummer
g.      E-mailadres
h.      IP-adres
i.       Gegevens over uw activiteiten op onze website
j.       Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
k.      Internetbrowser en apparaat type
l.       Bankrekeningnummer

 

3.      Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
ELMP Finance B.V. verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

a.      Geboorteland
b.      Burgerservicenummer (BSN)

4.      Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

ELMP Finance B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
a.      U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
b.      ELMP Finance B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

5.      Geautomatiseerde besluitvorming
ELMP Finance B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van ELMP Finance B.V.) tussen zit.

 

6.      Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
ELMP Finance B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

7.      Delen van persoonsgegevens met derden
ELMP Finance B.V. deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. ELMP Finance B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt ELMP Finance B.V. uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming, tenzij er een wettelijke verplichting bestaat.

 

8.      Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
ELMP Finance B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. ELMP Finance B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

9.      Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ELMP Finance B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar evdm@elmp.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. ELMP Finance B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

10.    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
ELMP Finance B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via evdm@elmp.nl.

 

Meer informatie?