Belastingadvies

ELMP staat u bij met uitstekend belastingadvies. Wij zorgen voor een oplossing bij problemen. Wij verzorgen alle soorten fiscale aangiften. Daarbij zorgen wij ervoor dat u optimaal profiteert van alle fiscale regelingen. Wij zorgen voor een goede afweging van uw zakelijke en persoonlijke fiscale belangen. ELMP verzekert u ervan dat u van ieder belastingvoordeel gebruik maakt.

Zakelijk

Als BV doet u aangifte voor de vennootschapsbelasting. Als eenmanszaak of VOF doet u aangifte voor de inkomstenbelasting. Beiden zijn specifiek en kennen kun eigen faciliteiten en aftrekposten. Wij verzorgen uw aangiften met fiscale software.  Wij communiceren efficiënt met de Belastingdienst. Uw belastingadvies is bij ons in goed handen.

Is de werkkosten regeling juist juist ingevoerd?

Maakt u daar maximaal gebruik van?

Laat u geen onbenutte ruimte zitten?

Wij rekenen het voor u uit en geven u het juiste belastingadvies.

Afhankelijk van de grootte van de onderneming doet u per maand, kwartaal of jaar aangifte voor de omzetbelasting. Als u transacties doet met andere EU landen dan moet u ook aangifte ICL doen. Het terugvorderen van BTW uit EU landen wordt vaak als lastig en tijdrovend ervaren. Wij lossen de problemen bij dit vervelende en moeilijke traject op. 

Weet u zeker dat uw belasting zowel zakelijke als privé op orde is? Wij kunnen beide situaties optimaliseren, en helpen u bij tegenstrijdige belangen. 

Prive

Heeft u bezittingen in het buitenland?

Of heeft u pensioen uit het buitenland? Wij zorgen dat de juiste verdragen ter voorkoming van dubbele belasting worden toegepast.

Wij toetsen iedere verandering in belastingen altijd aan uw situatie, daarmee krijgt u borging van uw belangen. Want ondernemen is vooruitzien.

Heeft u giften aan een liefdadigheidsinstelling? Wij toetsen voor u de ANBI status,  dan krijgt u altijd een door de fiscus goedgekeurde aftrekpost.

Wij verzorgen alle soorten fiscale aangiftes in overleg met u, dan krijgt u een volledig pakket. Regelmatig overleg is belangrijk. U neemt dan altijd de juiste fiscale beslissing.

Wilt u uw belasting aangifte door ons laten verzorgen of wilt u een second opinion op uw aangifte? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?