IT-implementatie

ELMP adviseert op het gebied van IT-implementatie en automatisering.

Implementatie

Wij zijn uw partner bij de implementatie van uw administratieve systemen, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Veel ondernemers hebben verschillende systemen, waardoor veel gegevens dubbel ingebracht moeten worden. Dubbel inbrengen leidt vaak tot fouten en aansluitingsproblemen in de administratie waardoor veel kostbare tijd verloren gaat. Het koppelen van verschillende IT-systemen leidt tot niet alleen tot kostenverlaging maar ook tot betere kwaliteit van gegevens. Wij hebben ruime ervaring in het implementeren van geïntegreerde systemen

Kostenbewaking

Wij zijn uw partner bij de kostenbewaking van uw IT-project.  Vaak wordt de financiële kant bij het inrichting van IT-systemen onderschat. Een goede budgetbewaking leidt tot tijdig ingrijpen op de implementatie.

Veranderingen

ELMP helpt u ook bij het implementeren van veranderingen. Het implementeren van IT-systemen is meer dan software en computers. Wij zorgen dat het personeel wordt getraind waardoor een snelle start mogelijk is. Veranderingen van processen brengen we duidelijk in kaart, waardoor iedereen begrijpt wat er gebeurt.

Samen met de klant zorgen we ervoor dat het resultaat in stand blijft, want uiteindelijk telt alleen het resultaat.

Meer informatie?